Menu

Gårdsangerne fra Thy underholdt på Fur Ældrecenter

  • Skrevet af 

Søndag eftermiddag den 9. september havde vi en vidunderlig oplevelse på Fur Ældrecenteret, idet Radio Limfjord i anledning af sit 25 års jubilæum havde indbudt alle Furboere til musikalsk underholdning, og i den forbindelse optrådte 9 gårdmusikanter med et enestående fantastisk godt musikprogram, som vi allesammen syntes, de gjorde rigtig godt

Søndag eftermiddag den 9. september havde vi en vidunderlig oplevelse på Fur Ældrecenteret, idet Radio Limfjord i anledning af sit 25 års jubilæum havde indbudt alle Furboere til musikalsk underholdning, og i den forbindelse optrådte 9 gårdmusikanter med et enestående fantastisk godt musikprogram, som vi allesammen syntes, de gjorde rigtig godt. Vi nød det rigtigt, og der var et fantastisk godt samspil imellem dem, med en masse sjove og humoristiske indslag.

Foruden deres egne numre havde de også sangblade med, så vi kunne synge med på nogle af sangene.

Vi blev budt velkommen af Karen Margrethe Madsen, hvorefter Radio Limfjords leder, Dorit Glentborg præsenterede orkestret, og så blev der serveret kaffe og småkager til alle, der var mødt op på Radio Limfjords regning, og der var fuldt hus i spisesalen, og vi var alle glade for deres arangement.

09.09.2012
Erik Th. Nielsen

Til toppen