Menu
Emner

Emner (110)

Flyt til Fur

  • Udgivet i Emner
  • Skrevet af

  • Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/category_item.php on line 54
    Vær den første til at kommentere!

“Flyt til Fur” er et menupunkt, hvor alle, der overvejer at flytte til Fur, kan få et hurtigt overblik over de muligheder øen i Limfjorden rummer.

Her er oplysninger om boliger til salg, om skoleforhold, om erhverv, om dagligdag og fest, om kontaktpersoner og meget mere.

Fur er i øjeblikket i gang med et stort “Branding” projekt, der skal øge tilflytningen til Fur. Projektet blev sat i gang i foråret 2010 og skal løbe over 3 år. Staten har støttet “Branding Fur” med 1 million kroner.

I efteråret 2010 har Skive Kommune som den første kommune i Danmark indgået kontrakt med det norske firma Placement, der skal forsøge at få tilflyttere specielt fra Holland til at bosætte sig på Fur.

Af andre spændende tiltag kan nævnes, at EnergiMidt i efteråret 2010 har besluttet at gøre Fur til et forsøgsområde. Innovation Fur hedder Projektet og det skal vise, at man i dag har de teknikker og systemer indenfor bæredygtig energi og IT som i en dialog med Fur’s befolkning kan bruges til at skabe udvikling og tilflytning til øen.  Dermed får Fur en mulighed for at skabe forbedrede leve- og arbejdsvilkår på øen som kan tiltrække beboere og virksomheder til Fur.

Men gå selv på opdagelse på ”Flyt til Fur” og på hjemmesiden i øvrigt, og allerbedst: aflæg Fur et besøg. Øen der i sommeren 2010 af Kristeligt Dagblads læsere blev kåret til ”Danmarks skønneste ø”.

Her er en serie Fur-billeder:

Læs mere...
Abonnér på dette RSS feed