Menu

44 firmaer bag FurNyt

  • Skrevet af 

 

Image  FurNyt har netop udsendt faktura til 44 firmaer, fonde og institutioner. De er FurNyts fundament. Uden deres opbakning vil der ganske enkelt ikke være nogen hjemmeside, der hedder FurNyt 

FurNyt har netop udsendt faktura til 44 firmaer, fonde og institutioner. De er FurNyts fundament. Uden deres opbakning vil der ganske enkelt ikke være nogen hjemmeside, der hedder FurNyt.

Sidst i maj blev der udsendt faktura til 44 firmaer, fonde og institutioner på Fur. 42 har fået en opkrævning på 1.500 kr. for et firmaportræt. To støtter FurNyt ved at betale 5.000 kr. for et logofelt, og fem har fået regning for både firmaportræt og logofelt.

Set i forhold til sidste år er der kommet 8 nye firmaportrætter og et nyt logofelt. Antallet af virksomheder, der vil være synlige på FurNyt er altså stigende. Det er en god udvikling.

Da Furnyt blev etableret i 2006, skete det jo med offentlig støtte. Derfor fik man det første år et firmaportræt til halv pris. Sådan er det ikke længere. Uden etableringstilskud opkræves nu fuld pris.

Denne udvikling blev varslet sidste år, uden at nogen fandt prisen afskrækkende. Den er da også lav sammenlignet med andre, tilsvarende hjemmesider.

Hvad får man så for pengene? Sådan er der sikkert nogle, der tænker. Har firmaportrættet givet mig nye kunder? Nej, må alle sikkert svare, for det kan ikke lade sig måle. Alle bidrager dog til, at vi kan synliggøre Furs herligheder. Det er til gavn for alle. Når det regner på præsten, så drypper det jo på degnen!

De 44 firmaer gør det muligt at drive en fælles hjemmeside, der er Furs udstillingsvindue ud til den store verden. Hver måned klikkes der ind på godt 20.000 sider på FurNyt. Hjemmesiden er dermed Furs største udstillingsvindue.

Når man klikker ind på FurNyt.dk skal man huske at hjemmesidens økonomi og eksistens er 100 % afhængig af de 44 firmaer, fonde og institutioner. Uden dem ingen hjemmeside. De gør en forskel! Tak for det.

FurNyts styregruppe 10/06 2008
John Brinch Bertelsen og Stefan Frøkjær-Jensen

Til toppen