Menu

Sidste arbejdsdag efter 39 år på Skamol

  • Skrevet af 

Fredag den 30. april var sidste arbejdsdag på Skamol for Børge Dalsgaard, Anders Sørensens Vej 19 i Nederby på Fur. I den anledning var medarbejderne på Skamol indkaldt til medarbejdermøde kl. 13.30 med to punkter på dagsordenen: Statusrapport om ”Rigets tilstand” og Eventuelt

Fredag den 30. april var sidste arbejdsdag på Skamol for Børge Dalsgaard, Anders Sørensens Vej 19 i Nederby på Fur. I den anledning var medarbejderne på Skamol indkaldt til medarbejdermøde kl. 13.30 med to punkter på dagsordenen: Statusrapport om ”Rigets tilstand” og Eventuelt. Og som afdelingsleder Ole Romby sagde:

- Det sidste punkt bliver nok det, der fylder mest. Og det kom også til at holde stik. Efter at medarbejderne havde fået nogle opmuntrende tal vedrørende produktionen, var mødet kommet til punktet ”Eventuelt”, hvor, som bekendt alt kan diskuteres, men intet vedtages. Her var nu heller ikke meget at diskutere, for det drejede sig om, var at sige Børge Dalsgaard tak for 39 års tro tjeneste ved Skamol.

Børge Dalsgaard og Johannes Vester. Sidst nævnte har 25 års jubilæum ved Skamol 

Ole Romby takker for de 39 år ved Skamol

Egentligt kunne Børge godt havde tænkt sig et år eller to mere, men i lyset af finanskrisen, valgte han at gå på en seniorordning, hvor arbejdstiden langsomt bliver trappet ned, og sidste arbejdsdag blev fredag den 30. april, sagde Ole Romby i sin takketale for Børge, der fik de mest rosende ord med sig på sin vej til pensionisttilværelsen. I de sidste 25 år har Børge været gravemand og således været med til at give Fur det udseende, som øen har i dag. Havde Børge arbejdet et år mere, kunne han være blevet indstillet til dronningens fortjenstmedalje. Det blev det ikke til, men i stedet var der blevet købt en lille ting til ham, som havde med moler at gøre: En samfundshjælper med et skaft af cementsten.

Yderligere to medarbejdere blev hædres på mødet. Johannes Vester kar kunnet fejre 25. års jubilæum og Henning Funder havde lige rundet de 30 år ved Skamol, så det må siges, at ordet om at gå indtil en livstidsstillinger stadig gælder ved et firma som Skamol.

Henning Funder har 30 års jubilæum ved Skamol

Derefter var Skamol vært ved et stykke brød og lidt at skylde efter med.

08.05.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretLørdag, 08 maj 2010 21:13
Til toppen