Menu

Fur Bryghus hædret med Ølmærke

  • Skrevet af 

Fur Bryghus og værtshuset Potten blev onsdag eftermiddag i sidste uge hædret af de Danske Ølentusiaster. Fyrnyt mødte op i god tid, så der var tid til at indsnuse atmosfæren i værtshuset, der blev grundlagt i 1973 i Skives ældste toetagers hus fra 1847

Fur Bryghus og værtshuset Potten blev onsdag eftermiddag i sidste uge hædret af de Danske Ølentusiaster. Fyrnyt mødte op i god tid, så der var tid til at indsnuse atmosfæren i værtshuset, der blev grundlagt i 1973 i Skives ældste toetagers hus fra 1847. Indehaveren Claus Markussen stod selv bag bardisken, mens hans lille hund gik rundt og undersøgte, om der var nogle af gæsterne, som ville snakke. At dømme på antal ølhaner, så er øl fra Fur Bryghus en populær drik.

Der var den lokale afdeling i Skive af Danske Ølentusiaster, der havde indstillet Fur Bryghus og værtshuset Potten til hvert et ølmærke. Dansk Ølmærke 2010 uddeles til 57 ølsteder rundt om i Danmark.

Formålet med Dansk Ølmærke er dels at oplyse foreningens medlemmer samt andre med interesse for øl, om ølsteder og spisesteder, hvor man kan få en særlig øloplevelse, dels at give disse steder en anerkendelse og en opmuntring til at fortsætte indsatsen for det gode øl.

Formanden for den lokale afdeling af Danske Ølentusiaster, Karl Henrik Tøttrup, overrakte prisen til Fur Bryghus, der var repræsenteret ved forretningsfører Per Kristensen og til ejeren af Potten, Claus Markussen.

Det er anden gang, at Fur Bryghus modtager et ølmærke, mens det er første gang, at Potten får denne anerkendelse.

21.04.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen