Menu

Valg til skolebestyrelse på Fursund Skole

  • Skrevet af 

Torsdag aften den 18. marts var der indkaldt til valgmøde i anledning af det forestående valg til skolebestyrelse. Udover den nuværende bestyrelse, lærere og ledelse dukkede der tre forældre fra Selde og otte fra Fur op

Torsdag aften den 18. marts var der indkaldt til valgmøde i anledning af det forestående valg til skolebestyrelse. Udover den nuværende bestyrelse, lærere og ledelse dukkede der tre forældre fra Selde og otte fra Fur op.

Der skulle vælges to medlemmer til den nye skolebestyrelsen, der tiltræder 1. august. Den nuværende bestyrelsen har 7 forældre valgte medlemmer, men i anledning af, at Fursund Skole efter sommerferien mister overbygning, havde bestyrelse besluttet at reducere sig selv til fem medlemmer. Den nuværende formand Jesper Schrøder og medlemmerne Svend Erik Olsen, og Henry Jørgensen havde forud meddelt, at de ikke modtog genvalg, mens Bjarke P. Gade havde meddelt, at han gerne modtog genvalg.

Stemning på mødet viste hurtigt, at alle tilstedeværende var indstillet på fredsvalg. Resultatet af dette blev, at Bjarke P. Gade, Selde og Anne Marie Mortensen, Fur blev valgt til den nye skolebestyrelse, mens Jørgen Johannesen, Elva Ravnmose Kristensen, Pia Jepsen og Lene Bjerrum blev suppleanter.

Men mindre der ikke bliver andre opstillet inden for de næste 10 dage, kommer navnene på  de forældre valgte medlemmer af den nye skolebestyrelse til at se således ud:    
 
 
Anne Marie Mortensen
Hellesmindevej 2
7884 Fur       

Bente Haubo Nielsen
Furvej 13, Selde
7870 Roslev

Bjarke Philkjær Gade
Skivevej 18, Selde
7870 Roslev

Knud Peder Jensen
Boagervej 3
7884 Fur

Marianne Laursen
Kjeldgårdsvej 8, Selde
7870 Roslev


Til toppen