Menu

Firmaer og foreninger kan nu søge støtte – og Fur Udviklingsråd hjælper 

Firmaer og foreninger kan nu søge støtte – og Fur Udviklingsråd hjælper 

I april og maj 2024 kan firmaer og foreninger på Fur søge udviklingsstøtte. Der er mange penge at hente. Og Fur Udviklingsråd har to erfarne mentorer, der giver dig en hjælpende hånd. Det er John Brinch Bertelsen og Jørgen Christiansen. De har gennem årene hjulpet mange med ansøgninger, der har trukket flere millioner til Fur. 

Landdistriktspuljens støtte til udvikling på de små øer har ansøgningsfrist den 17. april og LAG Småøer har ansøgningsfrist den 15. maj. De har begge godt 2 millioner til fordeling på de 27 små øer. Tilskuddene kan gives enten som et rentefrit lån, der er afdragsfri de første tre år, eller som et direkte kontant tilskud. Der kan ikke gives støtte til køb af fast ejendom eller til drift. Støtten gives til styrkelse af erhvervsudviklingen og tiltag, der kan fastholde en fastboende befolkning. 

Der er mange siders vejledning, strategier og indsatsområder, som ansøgerne skal læse. Og der skal anvendes digitale ansøgningsportaler, laves forretningsplaner og budgetter. Og når man får tilsagn, er der mange betingelser og terminer, der skal overholdes. 

Hvis du drømmer om at etablere en ny virksomhed på Fur eller at udvikle en eksisterende, så kontakt John eller Jørgen for mere info. De hjælper dig gerne gennem hele processen. Det samme gælder også for foreninger på Fur, der drømmer om et nyt projekt. Det tager tid at lave en ansøgning, så tøv ikke med at kontakte: 

John Brinch Bertelsen:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og 97 59 35 76 

Jørgen Christiansen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og 51 60 64 50  

Til toppen