Menu

Efter 43 års dedikeret arbejde hos Fur Museum, siger John Brinch Bertelsen farvel og går på velfortjent pension - Afskedsreception - tilmelding

Efter 43 års dedikeret arbejde hos Fur Museum, siger John Brinch Bertelsen farvel og går på velfortjent pension - Afskedsreception - tilmelding

Efter 43 års dedikeret arbejde hos Fur Museum, siger John Brinch Bertelsen farvel og går på velfortjent pension, og i den forbindelse byder museet både familie, venner og samarbejdspartnere  til  

AFSKEDSRECEPTION:

Fredag den 5. april 2024 kl. 14-16

på Fur Museum, Nederby 28, 7884 Fur

 

Tilmelding SENEST tirsdag den 2. april til:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

John, som har været en central del af museet siden 1981, kan se tilbage på over 40 fantastiske år, hvor han gennem alle årene har haft tæt kontakt med både kolleger og de mange besøgende, der har krydset hans vej gennem årene.

 

Selvom mange måske ville bruge pensionen som en undskyldning for at slappe af, er det bestemt ikke tilfældet for John. Han brænder stadig for at formidle Furs historie og har ingen intentioner om at lade dette engagement falde i søvn. Tværtimod vil han nu have endnu mere tid til at dykke ned i historien og fortsætte med at berige andre med sin ekspertise.

 

Det er ikke uden grund, at John er blevet kendt som den blinde ø-guide med enestående kendskab til Fur. Hans guidede busture har tiltrukket folk fra nær og fjern, og han ser frem til fortsat at føre disse ture og fortsætte med at bringe øens historie til live på en levende måde.

 

I de seneste år har John også spillet en vigtig rolle i udviklingen af øen, både som formand for Fur Udviklingsråd og som en kreativ drivkraft bag initiativer som projektet "Flyt til Fur". Selv i sin pension vil John fortsætte med at bidrage til øens udvikling ved at styrke fællesskabet, tiltrække nye ressourcer og drive lokale projekter fremad.

 

Vi kan takke John for hans utrættelige engagement og dedikation til Fur og Fur Museum og ønsker ham al mulig held og lykke i hans nye kapitel med endnu flere spændende historier at fortælle og projekter at føre ud i livet. John vil for altid stå som en nøgleperson, der har formået at gøre en stor forskel for Fur og dets fællesskab.

 

John - du har virkelig sat dit præg på øen, og du er en mønsterbryder der forstår at håndtere dit synshandicap med stil og humor, ingenting kan holde dig tilbage!

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen