Menu

Fur Bryghus: Rimer Allan O’ på analog? - lørdag den 29. juni 2024 kl. 21.00

  • Skrevet af 
Fur Bryghus: Rimer Allan O’ på analog? - lørdag den 29. juni 2024 kl. 21.00

Ikke helt men alligevel rigtig meget...

Én mand og en hel del guitarer på scenen foran et live-publikum. Mere friskbagt, intenst og håndholdt bliver det ikke. Og da slet ikke, når man som Allan Olsen insisterer på altid at være så godt som uforberedt, idét scenelyset bliver tændt.

Det bliver det lørdag den 29. juni 2024 kl. 21.00 på Fur Bryghus.

- med et tekst-univers der pendulerer mellem rørende og rablende, og med et show, der ofte læner sig mere op ad stand-up, end dansk main-stream, henvender Olsen sig til såvel et ungt som et modent – og altid kræsent publikum. Og han gør det med saft, kraft og masser af bid. Derfor er vi også glade for – for 10. gang - at byde velkommen til en af landets absolut største sangskrivere og entertainere på hans sommerturne, fortæller Restaurant- & Eventchef Danni Svane Boysen, Fur Bryghus.

Til Fur med kæmpe sangskat
Med hundredvis af sange, via 20+ pladeudgivelser, to bogudgivelser, fire Music-Awards, samt tusinder af koncerter har Allan Olsen efterhånden formet og slebet sin metier til noget nær perfektion i mødet med sit publikum.

Nestor-rollen har bestemt ikke gjort Olsen til en slags kustode i sit eget museum. Tværtimod udfordrer han konstant såvel sig selv som sit repertoire i sin optræden.

- det må hellere kikse og gå galt, end stagnere og blive kedeligt, lyder det fra Olsen.

Ingen under begrebet singer/song-writer rager højere op end Allan Olsen i Danmark, og efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som en ægte lyslevende legende.

Billetprisen er 295 kroner + gebyr for en koncertbillet.

Der er mulighed for at nyde en lækker 3-retters koncertmenu før koncerten til 425 kroner pr. person + gebyr.

Billetter samt menu sælges fra fredag den 2. februar 2024 kl.10.00 på www.furbrygbus.dk

Yderligere informationer:
Fur Bryghus, tlf. 9759 3060, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foto:
Pressefoto


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen