Menu

Fur Bryghus åbner nu for en ny sæson med masser af oplevelser

  • Skrevet af 
Fur Bryghus åbner nu for en ny sæson med masser af oplevelser

Der står masser af oplevelser på menuen, når restauranten på Fur Bryghus torsdag den 1. februar 2024 slår dørene op for en ny sæson. Der er kommet nyt menukort til frokost, nye smagsoplevelser på tallerkenerne om aftenen og så træder en perlerække af landets populæreste artister op på bryghusets scene i løbet af de kommende måneder.

- vi fornyer løbende vores menuer gennem sæsonen og lægger stor vægt på lokale råvarer og herudover råvarer af ypperste kvalitet alt sammen med dyrevelfærden i højsædet, fortæller Restaurant- & Eventchef Danni Svane Boysen.

Han lover, at man stadig kan finde klassikere som Bryggerskuddet, de dampede Limfjordsmuslinger og de populære stege på menuen. Ligesom der også serveres en skiftende månedsmenu i restauranten.

- som noget nyt introducerer vi nu takeaway med blandt andet lækkert dansk smørrebrød og nogle af vores mest populære retter f.eks. Bryggerskud, Bryggerburger samt en tapasanretning med vores egne specialiteter, fortæller Danni Svane Boysen.

Stjerner indtager Fur
Udover de gode smagsoplevelser i restauranten, byder Fur Bryghus også på en perlerække af koncerter med nogle af landets mest populære artister.

- vi starter op fredag den 9. februar med en kæmpe 80´er fest med bandet Hit med 80´erne, hvor der bliver rig mulighed for at danse med til de største danske hits. Dagen efter kan man opleve Dodo & The Dodo´s i en intimkoncert. Begge koncerter kan opleves med og uden spisning før koncerten og der er få billetter tilbage til begge arrangementer, fortæller Danni Svane Boysen.

Lørdag den 6. april 2024 kommer stjernen Alex Vargas på besøg og giver en akustisk solokoncert og den koncert er tæt på udsolgt. Senere på sæsonen gæster kigger Anders Blichfeldt forbi med soloshowet ”Tik Tak Tour 2024”. Det sker fredag den 17. maj 2024.  

Man kan læse meget mere om menuer, koncerter og reservere bord samt købe billetter til koncerterne på www.furbryghus.dk

Yderligere informationer:
Fur Bryghus, tlf. 9759 3060, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foto:
Pressefoto


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen