Menu

Uden kryptering, intet internet - livestream foredrag på Fur Museum

Uden kryptering, intet internet - livestream foredrag på Fur Museum

Tirsdag den 14. november 2023 kan du opleve datalogerne Ivan B. Damgaard og Jesper B. Nielsen, der fortæller om kryptering, der sikrer at vi kan kommunikere fortroligt og færdes sikkert på internettet for eksempel, når du bruger din netbank. Hør også om, hvordan udvikling af blockchain giver os af muligheder i fremtiden for eksempel ved indgåelse af kontrakter.

Foredraget bliver livestreamet fra Aarhus Universitet, der har fået støtte fra Carlsberg Fonden til at afholde en serie af offentlige foredrag. Museum Salling, Fur Museum, Fur Museums Støtteforening og arbejdsgruppen Fur Foredrag indgår i det samarbejde, der gør det muligt at vise foredraget på Fur.

Du får mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Du kan stille spørgsmål til foredragsholderen og efterfølgende læse svarene på nettet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Foredragene bliver IKKE offentlig tilgængelig på nettet efterfølgende. Det er altså kun tirsdag den 14. november, at du kan høre foredraget om kryptering.

Der er gratis adgang til Fur Museums nye velkomstbygning med storskærm og lyd i topkvalitet. John Brinch Bertelsen åbner dørene kl. 18.40, og Kirsten Høgh tager sig af teknikken. Foredraget begynder kl. 19.00 og varer til kl. ca. 21.00 med 20 minutters pause undervejs. Der kan købes drikkevarer til rimelige priser

Du kan opleve endnu et foredrag i løbet af efteråret:

Tirsdag 21/11 2023 Celler deler os

Søger du mere information, så kontakt:

Museumsinspektør John Brinch Bertelsen, Fur Museum. E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tlf. 99 15 69 33 og 97 59 35 76

Til toppen