Menu

Sanne, Lars Lilholt og Sømændene sætter Fur på den anden ende

  • Skrevet af 
Sanne, Lars Lilholt og Sømændene sætter Fur på den anden ende

Billetsalget til Fur Bryghus Sommerkoncerten 2024, startede mandag morgen og allerede nu er der kun ganske få VIP-billetter tilbage. Det skyldes ikke mindst årets stærke musikprogram, der byder på Danmarks rockmama Sanne Salomonsen & The Antonelli Orchestra (kendt fra blandt andet Vild Med Dans på TV2). Men også Lars Lilholt Band, Sømændene, Nikolaj & Piloterne, MD Duo fra Thy (kendt blandt andet fra Jonas Vingegaards Tour de France fest) og Falderebet er på plakaten.

- Sommerkoncerten skal være en fest for alle. En dag hvor man kan hygge sig med venner og bekendte, familie, arbejdskollegaer, fodboldholdet mv. og hvor kvaliteten er i top på både det, der serveres på pladsen og det man kan opleve på scenen, fortæller Restaurant- & Eventchef Danni Svane Boysen, Fur Bryghus.  

VIP Billetter stort set væk
Han fortæller, at VIP-billetterne nærmest er revet væk.

- Der er nogle få stykker tilbage til dem, der udover adgang til alle koncerterne, også vil forkæles lidt ekstra i form af et aflukket VIP-område med rigeligt med toiletter, en lækker to retters VIP-koncert menu og i det hele taget bare gerne vil have en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, fortæller Danni Svane Boysen.

Salget af de ordinære billetter kører også i højeste gear, og her gælder det om at være hurtig, hvis man vil sikre sig en billigere billet i form af early bird tilbuddet. Det udløber nemlig ved midnat mellem torsdag og fredag i denne uge.

- Der er 1.000 early bird billetter til salg, og som salget går nu, er jeg ikke i tvivl om, at de bliver udsolgt. Så vil man spare lidt ved at være ude i god tid, gælder det om at være hurtig, påpeger Danni Svane Boysen.

Lad bilen stå hjemme
Fur Bryghus har sørget for, at alle gæsterne kommer sikkert hjem efter koncerten. I samarbejde med Skive Minibusser, indsættes busser fra Nykøbing Mors, Glyngøre, Durup, Roslev og Selde og en tur/retur billet koster 150 kroner mens early bird billetterne koster fra 445 kroner. Alle billettyper sælges på www.furbryghus.dk

Fur Bryghus Sommerkoncerten finder sted lørdag den 10. august 2024.

Yderligere informationer:
Danni Svane Boysen, Fur Bryghus, tlf. 2349 2198

Fotos:
Sanne Salomonsen, Pressefoto/PDH Music
Lars Lilholt Band, Foto : Frank Rosgaard
Sømændene, Pressefoto
MD DUO, Pressefoto


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen