Menu

”10.000 festivalgæster gik forgæves!”

  • Skrevet af 
”10.000 festivalgæster gik forgæves!”

Overskriften prydede danske medier, da Alex Vargas debuterede på Roskilde Festival og overrumplede arrangørerne, og ikke mindst publikum, med sin koncert på Gloria-scenen. Vargas – og publikum – fik dog revanche, da mægtige Arena blev fyldt til bristepunktet to år senere. Og oplevelsen i Roskilde, må siges at have været ganske sigende for den danske musikers karriere.

Siden 2022 har Alex Vargas været på en længe ventet turne til alle de danske spillesteder, og nu er turen kommet til Fur Bryghus, hvor han giver solo-koncert lørdag den 6. april 2024 kl. 21.00.

- jeg har brugt masser af tid i studiet og fået skrevet og indspillet en masse ny musik til hvad der godt kunne gå hen at blive et album en dag. Det er nogle af de sange, jeg skal ud at spille for allerførste gang – og jeg glæder mig, fortæller Alex Vargas.

Alex Vargas brød for alvor igennem på den danske musikscene med Platin-hittet, ’Shackled Up’. Han har siden udgivet EP’en, ’Giving Up the Ghost’, som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016. Det nu Guld-sælgende album, ’Cohere’ fra 2017, kastede hit-singler som ’Higher Love’ og ’Inclosure’ af sig og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på den imponerende ’EGO’-trilogi fra 2019.
 
Billetsalget er startet på www.furbryghus.dk billetten.dk fra 325 kroner + gebyr. Det er muligt at tilkøbe en lækkert koncertmenu før koncerten til 425 kroner pr. kuvert.

Foto:
Pressefoto

Til toppen