Menu

Anders Blichfeldt Solo - Tik Tak Tur 24 – til Fur Bryghus

  • Skrevet af 
Anders Blichfeldt Solo - Tik Tak Tur 24 – til Fur Bryghus

Det er en af landets fremmeste sangskrivere med store hits som Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight For Your Love, Female Voice og ikke mindst fodboldklassikeren Big Boys in Red and White, der slår vejen forbi Fur Bryghus, fredag den 17. maj 2024.

Anders Blichfeldt drager i 2024 på en soloturne med sit seneste album Tik Tak, der har fået masser af opmærksomhed på blandt andet Dansktoppen.

På denne turné tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser: Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen, og Queens rockmusical We Will Rock You, hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023. Samarbejdet med Elvis’ band bliver også inddraget og helt spritnye sange vil være at finde på sætlisten.

Tik Tak’s succes har en særlig betydning for Anders, for verden har forandret sig meget siden Big Fat Snakes storhedstid. Musik bliver streamet i dag, og det er svært at flytte fans fra CD til streaming, når de nu ikke hører til det helt unge segment længere. Derfor er Tik Tak, med den underfundige og rammene tekst om livets gang også blevet titelsang til denne turné.

Billetsalget starter fredag den 6. oktober 2023 kl. 10.00 på www.billetten.dk


Billetpris er fra 295 kroner + gebyr.

Der er også mulighed for at tilkøbe showmenu inden koncerten – tre retters menu 425 kroner + gebyr.

Fotos:
Max Noble og Jiri Thomas

Til toppen