Menu

Stor søgning til efterårets koncerter på Fur Bryghus

  • Skrevet af 
Stor søgning til efterårets koncerter på Fur Bryghus

Der er glæde på Fur Bryghus efter en veloverstået Sommerkoncert med masser af gæster. Og interessen for bryghusets koncertprogram i efteråret er stor. Det skyldes ikke mindst programmet, der byder på Lis Sørensen & Band, Peter & De Andre Kopier samt med de drønpopulære ABBAcz.

- Vi glæder os over opbakningen fra vores lokalområde og fra folk udefra. Vi vil gerne være med til, at der sker noget på Fur hele året rundt og vores events er en af måderne, siger Event- & Restaurantchef Danni Svane Boysen, Fur Bryghus.

Tribute til ABBA og Kim Larsen
Svenske ABBA har aldrig været mere populære end lige nu og i 2022 gæstede bandet ABBAcz bryghusets sommerkoncert.

- De væltede det hele og det er også baggrund for, at rigtigt mange har lyst til at opleve dem igen. Jeg kender ikke nogen, der ikke kan synge én eller flere af ABBA’s fantastiske sange og det kommer man stensikkert til denne aften, påpeger Danni Svane Boysen.

Peter & De Andre Kopier har i årevis været landets bedste hyldestband, når det gælder Kim Larsen og Gasolin. Den trone sidder de stadig på og de tager turen til Fur Bryghus lørdag den 30. september.

- Her tør jeg igen love en fest med en perlerække af syng-med-sange, som vi alle kender, lyder det fra Danni Svane Boysen.

Lis Sørensen til Fur igen igen
Lis Sørensen er en af landets mest populære og elskede artister, der i en menneskealder har tryllebundet publikum på tværs af generationer med sine legendariske sangskat blandt andre:
’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere

Det gør hun igen på Fur Bryghus den 28. oktober 2023 kl. 21.00

- Man kan roligt sige, at det er en tradition, at Lis Sørensen optræder på Fur Bryghus, når hun er på en af sine landsdækkende turneer. Lis elsker Fur og Fur elsker Lis, der gang på gang leverer en koncertoplevelse med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til hendes sange, siger Danni Svane Boysen.

Til alle koncerterne er der mulighed for at spise en lækker middag inden artisterne går på scenen, hvis man har lyst til det. Både billetter og spisebilletter sælges via www.billetten.dk Man kan læse meget mere på www.furbryghus.dk


Fotos:
Pressefotos

Yderligere informationer:
Danni Svane Boysen, tlf. 2349 2198

Til toppen