Menu

LåneRiget på Øhop

LåneRiget på Øhop

LåneRiget besøger Mors til Kulturmødet efter en fantastisk sommer på Fur, hvor mere end tusind gæster har kigget forbi det lille minibibliotek.

Hen over sommeren har LåneRiget boet på Fur Camping hos Brian og Betina Bugge, som er værter på campingpladsen. Her har værtsparret i samarbejde med Skive Bibliotek været en hovedkraft bag en masse spændende aktiviteter for hele familien; lige fra krea-sysler, naturmad og højtlæsning til Escape-room og forfatterbesøg.

Nu hopper LåneRiget videre til en ny ø – nemlig Mors, hvor Skive Bibliotek er at finde under hele Kulturmødet fra d. 24.-26. august. Her kan du besøge LåneRiget til børnefestivalen ved Kulturfjorden, hvor der er ”Åben vogn” hver dag. Her kan du høre om tankerne og visionen bag bibliotekstilbuddet for landdistrikterne i Skive Kommune.

Derudover får du muligheden for at doodle (altså at tegne kruseduller) ud fra en given fortælling. Slip fantasien løs og lad din tusch finde vej hen over et særdeles alternativt lærred! Lørdag d. 26. august kl. 13 er der mulighed for at møde Espen Strunk i LåneRiget, som præsenterer sin nye bog om børnemusikkens danmarkshistorie og spiller god musik fra pladespilleren.

Se hele programmet på kulturmoedet.dk

 

Til toppen