Menu

Tidsrejse for børn på Fur Museum

Tidsrejse for børn på Fur Museum

Søndag den 2. juli kan børn komme på en tidsrejse i Fur Museums gamle bondegård ”Det Lille Land”. Der vil være nogle voksne værter, der sørger for, at børnene kan lege sig tilbage i tid og opleve, hvordan man i gamle dage arbejdede i marken, i staldene, køkkenet, vaskerummet og værkstedet.

Børn har en naturlig fantasi til at lege sig tilbage i tiden. Den evne stimulerer vi, så børnene kommer til at opleve alle de praktiske gøremål, der var på en lille gård i gamle dage.
Tidsrejserne henvender sig til børn i alderen 4 til 12 år. Forældre og bedsteforældre er velkomne til at lege med, eller man kan se Fur Museums øvrige udstillinger, mens børnene er på tidsrejsen.


 
 Foto: Tidsrejsen på Fur Museum - m. skolebørn fra Fur Friskole - 2022

Hvornår kan man komme på tidsrejse?
Søndag 2. juli afholdes to tidsrejser. Den første fra kl. 11.00. Den anden fra kl. 13.00
En tidsrejse varer omkring 1½ time.

Der kræves ikke forhåndstilmelding. Man møder op og deltager efter først-til-mølle princippet, da deltagerantallet er begrænset.

Priser:
Det er gratis at deltage i tidsrejsen. Voksne over 18 skal betale normal museumsentré. Der er fri entré for børn.

Hvor?
Fur Museum, Nederby 28, 7884 Fur.

 

Projekt Tidsrejse gennemføres med støtte fra Fur Andelsbageris Fond, Fur Museums Støtteforening, Museum Saling, Skive Kommunes Landsbyudvalg og Kulturelt Samråd.

Mere info:
Museumsinspektør John Brinch Bertelsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tlf. 99 15 69 33 og 97 59 35 76.

 

 

Og så er jeg helt ening med dig i, at det er noget rod med alle de små facebookgrupper. Helt fint, at du ”nøjes” med den store.

 

Med venlig hilsen

John Brinch Bertelsen

Senest ændretMandag, 26 juni 2023 20:02
Til toppen