Menu

Fur Museum - portræt er blevet opdateret

  • Skrevet af 
Fur Museum - portræt er blevet opdateret

www.furmuseum.dk

Nederby 28, 7884 Fur

Tlf.  9915 6938

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

ÅBNINGSTIDER 2023

April – maj: tirsdag – fredag kl. 12.00-16.00, weekender og helligdage kl. 10.00-17.00

Juni: mandag-fredag - kl. 12.00-16.00, weekender og helligdage kl. 10.00-17.00

Juli – august: kl. 10-17

September – oktober: tirsdag – fredag - kl. 12.00-16.00, weekender og uge 42 kl. 10.00-17.00

 

Fur Museum - Et museum mange oplevelser!  

Museet rummer en enestående samling af 55 millioner år gamle fossiler fra moleret på Fur, der kandiderer til UNESCO Verdensarv. Udover fossiler i verdensklasse, kan du også opleve historien om forhistoriske supervulkaner, øens landskaber og undergrund, og på Fur gennem de sidste 200 år kan opleves på museumsgården ”Det Lille Land” der er tilknyttet museet.

Museet har oplevelser for hele familien. I museets velkomstbygning kan I se filmen om urhavet og lege i den interaktive sandkasse. Udenfor i museumshaven findes aktiviteter med vandleg og gamle lege så som stylter og sækkevæddeløb og borde bænke hvor I kan nyde jeres medbragte mad og kaffe.

På Furs sydvestkyst kan man opleve Furs tilsandede havn. I et restaureret bundgarnshus, har Fur Museum lavet en satellitudstilling, der fortæller om havnens historie og Limfjordsfiskeriets afvikling.

I løbet af året finder en lang række arrangementer sted; rundvisninger, foredrag, ferieaktiviteter, levendegørelse og meget andet.

Følg med i programmet på museets hjemmeside, www.furmuseum.dk på facebook www.facebook.com/furmuseum og instagram www.instagram.com/furmuseum  

 

Til museet er tilknyttet en specialbutik, hvor der kan købes krystaller, fossiler og sjældne sten fra hele verdenen. Butikken har også et bredt udvalg af brugskunst til bolig og udestue, legetøj og bamser, T-shirts, kasketter, postkort, plaketter og meget andet.

Vi har også et stort udvalg i form af sjov og inspirerende fagbøger til alle med interesse for læring og naturvidenskab. Butikken følger museets åbningstider.

 

Fur Museum er en del af Museum Salling – www.museumsalling.dk

 


 

Senest ændretMandag, 15 maj 2023 21:05
Til toppen