Menu

Lyse timer fejres med Forårssnaps fra Fur Bryghus

Lyse timer fejres med Forårssnaps fra Fur Bryghus

Ifølge kalenderen har vi lagt vinteren bag os, og de lyse timer bliver heldigvis flere og flere. Foråret er på vej, og det fejrer Fur Bryghus med en helt ny forårssnaps, der netop er sendt i handlen.

- Vi har gennem nogle år opbygget en snapseserie, og det er heldigvis blevet taget rigtigt godt imod.  I år har vi en Forårssnaps i handelen, der er den femte i rækken, fortæller Forretningsfører Per Kristensen, Fur Bryghus.

Den nye Fur Forårssnaps beskriver han således:

- Fur Forårssnaps har en dyb smag af fantastisk fadlagret snaps og er let krydret. Snapsen er tilføjet en smule fadlagret æblesnaps for at give lethed, friskhed og sødme. Fur Forårssnaps passer fint til forårets frokoster f.eks. påskefrokosterne, hvor dens smag af forår vil gå godt i tråd med en sildemad samt forårets lækre danske smage og råvarer, fortæller Per Kristensen.

Den nye FUR Forårssnaps indeholder 38% alkohol og sælges i lighed med de øvrige fire Fur snapse i 50 cl flasker.  Fur snapseserien indeholder udover FUR Forårssnaps også FUR Gylden, FUR Halvbitter, FUR Malt Snaps og FUR Julesnaps.

Den nye Fur Forårssnaps kan købes der, hvor man køber sine øl fra Fur bryghus eller på www. furbryghus.dk.

Foto:
Fur Bryghus

Yderligere informationer:
Per Kristensen, Forretningsfører for Fur Bryghus, tlf. 2174 2504

Til toppen