Menu

MÆGLERFIRMAET FUR-SALLING – MÆGLERFIRMAET VESTHIMMERLAND

MÆGLERFIRMAET FUR-SALLING – MÆGLERFIRMAET VESTHIMMERLAND

Nederby 3, 7884 Fur

MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TLF: 2680 8527
www.maeglerfirmaet.dk


MÆGLERFIRMAET FUR-SALLING OG MÆGLERFIRMAET VESTHIMMERLAND er en selvstændig og uafhængig privatejet ejendomsmæglervirksomhed med et stort og bredt kendskab til området og det aktuelle boligmarked. Her får du altid professionel og seriøs rådgivning i forbindelse med dit salg eller køb af bolig. Hos os er du og din bolig i fokus. Vi glæder os til at byde dig velkommen - Din vej til en tryg bolighandel.

Bag virksomheden står ejendomsmægler Sussie Renee Gerd Sørensen som har en bred erfaring med alle typer ejendomshandler og dermed kompetencerne til at bringe såvel sælgere som købere trygt igennem deres bolighandel fra start til slut.

Min største vision er, at tillid, nærvær, service og professionalisme skal være hovedelementerne i en god bolighandel. Det betyder, at jeg altid stræber efter at levere en personlig og tryg bolighandel, hvor du får en ærlig, professionel og faglig kompetent rådgivning gennem hele købs- og/eller salgsprocessen.

Som en 100 % selvstændig og uafhængig ejendomsmægler kan jeg skræddersy den helt optimale løsning til dig - uanset dine behov og ønsker.

Hos mig vil du aldrig få forhastet rådgivning og halve løsninger. Jeg brænder nemlig for mit arbejde, og jeg tager mig tiden til at gøre en ekstra indsats. Jeg vil være med dig hele vejen uanset om du skal sælge eller købe bolig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen - Din vej til en TRYG bolighandel.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen