Menu

Det sker på Fur Museum til Åben Jul

Det sker på Fur Museum til Åben Jul

Der er mere end bare de sædvanlige udstillinger, når Fur Museum åbner dørene kl. 12 til Åben Jul søndag den 27. november 2022.

I det nye velkomstrum er der borde, så man kan sætte sig og nyde både vådt og tørt. Eva sørger for, at der er noget på anretterbordene hele tiden.

På storskærmen kan du se en billedkavalkade med gamle og nyere foto fra Fur Havn og færgeriet. Det er John og René, der har været på jagt i Fur Lokalarkivs samling.

Du kan også se en særudstilling, hvor Lisbet Hauge viser, hvad der er kommet ud af efterårets tegnekursus på museet. Tak til kunstnerne.

Og så er der jo den traditionelle gættekonkurrence, hvor man skal sætte navn på de snurrige genstande, som Jens Westerlund har fundet. Der er en flaske vin til vinderen.

Hvis du mangler en gave, så er der fire udstillere, Aase Lykke, Yvonne Jeppesen, Hans Jørn Hybschmann og Henning Svinth, der byder på fristelser.

Og sidst men ikke mindst, så er der mange gaveideer i museet nye store butik, hvor Birthe står bag disken og er klar til at betjene dig.

Alle er velkomne på Fur Museum. Og der er naturligvis fri adgang.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen