Menu

Højskoledag 2022

Højskoledag 2022

Vi har i dag for 13. gang haft vores årlige højskoledag i Fur forsamlingshus, og denne gang, var det et stort tilløbsstykke, med fuldt hus - 115 deltagere, arangeret i samarbejde med Fur Menighedsråd, Fur forsamlingshus og Fur Ø forening, hvor Birgit Ladefoged og Knud Peder Jensen var de bærende kræfter

Dagen startede kl.09.00 med kaffe og rundstykker som Fur brugs gav
Derefter startede vi, med at synge 3 sange, som Kirsten Blegager spillede til på Guitar..

Herefter havde forfatteren Michael Nørager et meget spændende foredrag om "Frygt og sikkerhed", som varede til middag, hvor vi fik en dejlig frokost med pragtfuldt smørrebrød.

Efter pausen, tog vi igen fat kl 13.00, hvor udenrigskorespondent Leif Davidsen holdt et meget spændende foredrag om forholdene i Rusland, som han kaldte: "Fra Lenin til Putin". Det var meget spændende at høre på, da han har brugt meget af sit liv i Rusland.

Kl.15.oo fik vi eftermiddagskaffe, og dagen sluttede lidt før kl 17.00, Af 2 spilemænd: Lars og Anders spillede dejlig musik for os, på kontrabas og violin. Den ene gav nogle numre på: Nøgleharpe, som er et vanskeligt instrument at betjene.

Vi har haft en fatasstisk skøn dag i Fur forsamlingshus, lørdag d.24. september 2022.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen