Menu

Journalist Lasse Ellegaard fortæller: Om ægteskab og bombemænd i Tyrkiet og Israel - se video

Journalist Lasse Ellegaard fortæller:  Om ægteskab og bombemænd i Tyrkiet og Israel - se video

Vi er nu nået til den 9. video, hvor journalist Lasse Ellegaard fortæller om sin tid i Tyrkiet, hvor han blev gift og ad den vej ført ind i den tyrkiske kultur. Siden flyttede de  til Israel, hvor bombemænd gjorde livet farligt. Han fortæller også om en middag med "Præsident Arafat", som den palæstinensiske leder ønskede at blive tituleret.  .

Undertegnede mødte Lasse Ellegaard på Askov Højskole i vinteren 1994-95, hvor han stod for undervisningen på højskolens journalist-kursus. Vi blev nærmeste naboer i hver sin lærerbolig og har siden bevaret kontakten.  I 2008 købte Lasse et fritidshus på Tråen Trap i Nørre Debel på Fur, og vi blev igen naboer nogle måneder hvert år. Mange fælles middage er det blevet til, hvor Lasse ofte har fortalt om sine mange oplevelser som journalist.

Det gav ideen til at lave en video om hans vej til journalistikken og hans liv som journalist. Optagelserne blev lavet i perioden august 2019 - januar 2020.  Det er der kommet 13 videoer ud af, der sammenlagt varer ca. 5 timer og 20 minutter. Afsnittene vil i den kommende tid blive bragt på FurNyt.
God fornøjelse

Se video: https://youtu.be/Z4MvDg9Xs5k

 

Til toppen