Menu

Sommerkoncerter under sommerudstillingen fra Fur Kunst.

  • Skrevet af 
Sommerkoncerter under sommerudstillingen fra Fur Kunst.

Foreningen Fur Kunst holder hvert år i juli måned en velbesøgt kunstudstilling i Fur Forsamlingshus, hvor forskellige kunstnere udstiller deres værker, til glæde og inspiration for både fastboende og besøgende.

Kunsten på Fur er mangfoldige: Udstillingen har i mange år været præget af keramik, skulpturer, fotografier, tekstilkunst, billedkunst og Kunst lavet af andre spændende materialer.   

I år ønsker foreningens bestyrelse at udvikle konceptet og tilføje et musikalsk aspekt i form af fire selvstændige koncerter.

De fire koncerter skal afholdes de 4 søndage i juli, hvor udstillingen forløber

( fra 10. -31.juli 2022).

Der er to koncerter tilbage i rækken.

    Den 24. juli 2022, kl.15:

Søren Iplandt spiller numre, primært fra `den amerikanske sangbog´, under temaet: `Sange, jeg vil ønske jeg havde skrevet. ´  

    Den 31. juli 2022, kl. 15:

Ute Wagner spiller en række melodier og sange, som har oprindelsen i folkmusik og akkompagnerer slutlig i fællessang i forsamlingshuset. Koncerten fungerer også som afslutning på årets kunstudstilling i Fur Forsamlingshus.

Alle koncerter foregår kl. 15 i Fur Forsamlingshus. Foreningen vil gerne invitere alle interesserede Furboer og gæster på øen i alle aldre, til koncerterne.


Der er mulighed for at købe en kop kaffe/te, et glas vin eller saft, sodavand eller øl til koncerten.

Senest ændretMandag, 25 juli 2022 11:45
Til toppen