Menu

Fur rundt-2022

Fur rundt-2022

Lørdag d. 22/7 fandt dette års "fur rundt" sted, for jeg ved ikke for hvilken gang, men det er efterhånden mange, og da det de sidste 2 år, har været aflyst p.g.a.. Corona sygdommen, havde man nok forventet, at i år ville der komme ret mange, men der kom ikke så mange som forventet, hvor der flere år har været oppe på over 1000 deltagere. Men i år, forlyder det, at der kun var 700 betalende. Hvor mange der gik med, uden at blive registreret, er de ingen der ved.

Dagen begyndte med, at John Berthelsen bød velkommen til de fremmødte ved 08:00 tiden, og efter kaffe og rundstykker i det store telt, tog de ud på den lange, tur rundt omkring Fur.

Det forlød  at p.g.a. højvande, kunne man ikke følge hele kysten rundt, men følge vejene lidt derfra.

På vejen ud til havnen, havde menighedsrådet stillet et telt med stole op, hvor de serverede kaffe og sodavand samt kager, og derfor uden, kunne de vaske fødder på dem, der trængte til det, efter den lange gåtur, og det var der mange der tog imod.

Jeg talte med flere af dem, der havde været med på turen, og de sagde, at de havde haft en god tur trods kraftigt blæsevejr.

Til toppen