Menu

Journalist Lasse Ellegaard Fortæller: ”Mit gymnasium - om opvækst og livet som letmatros” - se Video

Journalist Lasse Ellegaard Fortæller: ”Mit gymnasium - om opvækst og livet som letmatros” - se Video

Undertegnede mødte Lasse Ellegaard på Askov Højskole i vinteren 1994-95, hvor han stod for undervisningen på højskolens journalistkursus. Vi blev nærmeste naboer i hver sin lærerbolig og har siden bevaret kontakten.  I 2008 købte Lasse et fritidshus på Tråen Trap i Nørre Debel på Fur, og vi blev igen naboer nogle måneder hvert år. Mange fælles middage er det blevet til, hvor Lasse ofte har fortalt om sine mange oplevelser som journalist.

Det gav ideen til at lave en video om hans vej til journalistikken og hans liv som journalist. Optagelserne blev lavet i perioden august 2019 - januar 2020.  Det er der kommet 13 videoer ud af, der sammenlagt varer ca. 5 timer og 20 minutter. Afsnittene vil i den kommende tid blive bragt på FurNyt.

Det er derfor en stor glæde, at kunne præsentere de første to, som handler om Lasses opvækst og om livet som letmatros. God fornøjelse.

Knud Peder

 Video: 1.   https://youtu.be/-SipxrvdFQg

 Video: 2.   https://youtu.be/gbdoTbx1GXE

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen