Menu

Pædagog søges til Fur Børnehus på Danmarks skønneste Ø

Pædagog søges til Fur Børnehus på Danmarks skønneste Ø

Børnetallet stiger på Limfjordsøen Fur i disse år.  

Fur Friskole og Børnehus søger en engageret, fagligt dygtig og nærværende pædagog. Stillingen i Børnehuset er på 30 timer/uge snarest. Senest 1. marts 2022  

Børnehuset er en unik aldersintegreret institution med 21 børn fordelt på 10 børn i børnehave og 11 børn i vuggestue. Du vil blive tilknyttet både børnehave og vuggestue. Vi har i år fået helt ny natur-legeplads og vi bruger den skønne omkringliggende Ø-natur i vores dagligdag.  

Fur Børnehus blev oprettet i 2010 og fra januar 2021 er børnehuset lagt sammen med Fur Friskole. Det sikrer den gode overgang fra Børnehus til skole, faglig tværprofessionel sparring og et godt samarbejde med bl.a. musik og sang. Børnehuset er tilmeldt ”Grønne spirer” og skal i gang med kurser herfra. Vi ønsker at børnehuset skal have endnu mere fokus på natur og udeliv.  

Fur er som ø i en rivende udvikling. Både øens fastboende og nye tilflyttere vælger Fur som base for et godt børne- og familieliv. Vi har engageret bestyrelse og forældregruppe, som stiller op til årlige arbejdsdage, ture ud af huset og andre arrangementer. Fur er en ø der bakker op om og samarbejder med børnehuset.

Vi forventer, at vores kommende kollega:  

    Elsker arbejdet med børnene og ser det som din vigtigste opgave at sikre trivsel og udvikling.  

    Ser muligheder i og kan skabe læringsmiljøer i de unikke omgivelser som Fur Børnehus og øen Fur tilbyder.  

    Har en kompetence som du brænder for og er dygtig til at udøve. Eksempelvis inden for natur og udeliv eller krop og bevægelse.  

    Er stabil, fleksibel og med godt humør indgår i et konstruktivt samarbejde med kolleger og forældre.

Vi kan tilbyde:

    Tid til nærvær og fordybelse med børnene

    En hverdag med mulighed for natur og udeliv

    Spændende faglige udfordringer i et børnehus, der favner børn fra 1-6 år.

    Gode fysiske rammer – ikke mindst udendørs – hvor vi har fokus på motorik, leg, havebrug og friluftsliv.  

    En lille arbejdsplads med tæt samarbejde med forældrene og vægt på det nære miljø.  

    En humørfyldt hverdag med engagerede, ansvarlige og gode kolleger, hvor vi værner om vores trivsel og arbejdsglæde gennem respektfuld dialog og samvær.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt Fur Børnehus på tlf. 5358 5220, spørg efter Mali. Du er også velkommen til at aftale et besøg hos os.

Ansøgningsfristen er den 14. januar 2022. Samtaler afholdes onsdag den 19. januar.  

 

Ansøgning sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   

Løn efter gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelse blive indhentet børneattest og straffeattest.

Lær os bedre at kende på www.furfriskole.dk

Du kan læse mere om Fur på øens hjemmeside www.furnyt.dk

Hvis du i forbindelse med ansøgningen overvejer at flytte til Fur, så kan du besøge www.flyttilfur.dk eller tage kontakt til Fur Udviklingsråd. Vores forældrebestyrelse hjælper gerne med kontakten og spørgsmål.

 

Senest ændretTirsdag, 07 december 2021 16:10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen