Menu

Hvor flyver de hen ?

Hvor flyver de hen ?

Hvor flyver de mange højt gående flyvemaskiner hen, der dagligt passerer hen over Fur? Det kan du få svar på her fra en af vore læsere:

Som læserne for længst har erfaret, så er Fur et knudepunkt for flyvemaskiner, der trækker mange og lange hvide striber hen over himlen. Hvor mon de kommer fra, og hvor mon de skal hen? Det har jeg mange, mange gange spurgt mig selv om, og jeg har forsøgt at gætte mig frem - MEN: her er løsningen:

Har du adgang til internet, slår du op på www.flightradar24.com. Her kommer så et kort med alle i luften værende fly over Europa. Flyets type, luftfartsselskab, afgangs- og ankomststed, højde og hastighed.

Eksempel: Onsdag den 3.2. 14.15 - et fly passerer Fur. Det kommer fra Tokyo og skal til London. Det flyver i 10965 m højde og med en hastighed på 848km i timen. Det passerer lige hen over Ulstedvej og Skovtved.
Instruktioner findes på siden. Man kan også bede om at få dem på dansk.

GOD FORNØJELSE.
h.c. damm-jakobsen
"amatørflyveleder"

PS
Den 2.2., hvor der var store problemer i Kastrup, kunne man følge flyene cirkulere over Skåne, Samsø og Lolland-Falster i lange perioder, fordi de ikke kunne lande i Kastrup. Programmet tegner streger bag flyet, så man nøje kan følge dets rute i dette tilfælde cirkler, inden landingstilladelse kunne gives.

07.02.2010


Google har også et trafikkort - det findes på adressen: http://www.radarvirtuel.com/

03.03.2010
Jesper Schrøder
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretOnsdag, 01 januar 2014 17:40
Til toppen