Logo
Udskriv denne side

Fur Gl.Waders underholder på Ældrecenteret

Fur Gl.Waders underholder på Ældrecenteret

Mandag eftermiddag d. 22-november havde vi en dejlig eftermiddag i ældrecenterets spisesa,l som venneforeningen havde arrangeret for os, men af en-eller anden grund, fik vi beboere, det først at vide i sidste øjeblik.

De havde satset på, at få fat i det gamle "Waders orkester", men det så lidt sort ud med det, for de har ikke spillet sammen, siden coronakrisen brød ud, og nu er det uvist, om de kommer i gang igen, men vi håber det da.

H.C.Damm Jacobsen og Thor Lykke Jensen gav os musikalsk ledelse til nogle sange som vi sang.

Men rosinen i pølseenden var, at Lars Andersen (Tøjmand) som vi kalder ham, fortalte om, og viste billeder fra en spændende rejse til Cook Island øerne i Stillehavet, på den anden side af jorden, som han havde været på for 20 siden.

Grunden til denne rejse var, at han Mormor boede derude, og var født der, og så fik de arrangeret at Lars og Jørli tog ud og besøgte dem, og var der i 2 mdr., hvor de så, hvor fattige og primitive forhold, befolkningen derude levede under,

Men de var gode til håndarbejde, og Lars havde en kjole og nogle tasker med, som hans mormor havde lavet.

Hun havde en søn som hed Viggo, og var fætter til Lars, ham så de en del til, idet han boede på  øen, og var skipper på en lille fragtbåd, og engang var han kommet til København en tur, og der mødte de ham ovre.

Men nu har han vist ikke mere forbindelse med familien på den fjerntliggende ø, på den anden side af jordkloden, men en spændende tur har det da været.

furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.