Menu

Fur Bryghus udvider med juleåbent alle fredage

  • Skrevet af 
Fur Bryghus udvider med juleåbent alle fredage

Som noget nyt kan man nyde julehygge på Fur Bryghus alle fredag aftener den 19. og 26. november samt 3. og 10. december.

- vi plejer ikke have åbent for aftenservering, men åbner op de kommende fire fredage, hvor vi byder på julehygge. Det bliver ikke den store tunge julefrokost, men derimod en lækker delikat to retters menu med mulighed for at udvide den til en tre retters menu, hvis man har lyst til det, fortæller Restaurations- og Eventchef Danni Boysen, Fur Bryghus.

Menuen fredag aften byder på Porter- og appelsinmarineret svinefilet i mild pebersauce serveret med Pommes Anna, Grønkål soufflé, letrøget pastinakpure samt syltede æbler. Herefter en mousse af risalamande med kirsebæriscreme, kandiserede nødder samt kirsebær broken gel og sprød Tuilles efterfulgt af kaffe/te med juleknas.

Åben for julemad i dagtimerne i weekenderne

Herudover serveres Fur Bryghus´ traditionelle julefrokost en række udvalgte lørdage den 20. og 27. november samt 4. og 11. december i dagtimerne.

- vi serverer en gigantisk julebuffet med syv kolde, syv lune og tre søde retter alt med afsæt i julen og de ting, vi alle forbindelser med og elsker ved julen bl.a. Sild, sylte, tarteletter, fiskefilet, leverpostej, ribbenssteg, and og så videre. Og så selvfølgeligt vores eget fantastiske juleøl og julesnapse til, fortæller Danni Boysen.

Der er så stort run på julefrokosterne, at man serverer i to hold hver lørdag. Første hold er kl. 11.30 og andet hold kl. 14.00.  

På søndagene den 21. og 28. november samt 5. og 12. december er der også åbent, hvor man byder på julebrunch.  

- en rigtig hyggetur, hvor man kan tage en dejlig gåtur omring Knudeklinterne og nyde den flotte natur før eller efter brunchen, påpeger Danni Boysen.

Man kan se menuerne og bordbestilling på www.furbryghus.dk

Yderligere information:
Danni Boysen, tlf. 2349 2198

Til toppen