Menu

Jonah Blacksmith bliver hovednavn til Fur Bryghus Sommerkoncert

  • Skrevet af 
Jonah Blacksmith bliver hovednavn til Fur Bryghus Sommerkoncert

Fur Bryghus Sommerkoncert

Det bliver et af landets absolut mest populære bands, der bliver hovednavnet, når der afvikles Fur Bryghus Sommerkoncert, lørdag den 13. august 2022.  Jonah Blacksmith med rødder i Thy spiller hærger lige nu alle landets radiostationer og de får selskab af Rasmus Walther, Zididada, Sømændene og AbbA-CZ.

- Jonah Blacksmith er et fantastisk livenavn, der passer utroligt godt ind i Fur Bryghus Sommerkoncert og vores smukke omgivelser på Fur. De er på turne lige nu, og spiller for fuldstændigt udsolgte huse overalt, hvilket også er tilfældet i Nykøbing Mors om en uges tid, fortæller Danni Boysen fra Fur Bryghus.

Jonah Blacksmith består af brødrene Simon Alstrup og Thomas Alstrup, der begge har rødder i Thy. Jonah Blacksmith er opkaldt efter brødrenes bedstefar Johannes Alstrup, der var smed i den lille by Koldby i Thy. Bandet har udgivet tre studiealbum i form af debuten ’Northern Trail’ i 2014 samt et selvbetitlet album i 2017. 23. oktober 2020 udgave bandet sit tredje studiealbum 'Brothers', der ligesom de to forgængere, er blevet kæmpesuccesser.

- på scenen foran Fur Bryghus har Jonah Blacksmith hele deres band med, og vi tør godt love en koncert i absolut særklasse, siger Danni Boysen.

Walther, Zididada og Sømændene klar til Fur

Hvis man tænker hits som ’Dybt vand’, ’Endeløs’, ’Verden i stå’ og ’På den dag som i dag’, tænker man også på den danske sangstjerne Rasmus Walther. Han fik sit folkelige gennembrud, da han deltog i ’Toppen af Poppen’ på TV2.

- Rasmus Walther er et forrygende livenavn, der passer perfekt ind i vores koncept. Det samme gælder Zididada, som vi kender med store hits som ’Zididada Day’, ’Walking On Water"’og ’Happy Fool, påpeger Danni Boysen.

Programmet byder også på koncert med festbandet Sømændene.

- vi er jo et bryggeri og derfor synes vi også, at det kunne være sjovt at tilføje nogle kendte syng-med-øl-sange i koncertform. Publikum vil opleve nostalgi, sing-along og skålesange, men også en storladen og moderne koncertoplevelse. Men vigtigst af alt vil publikum føle sig som en uundværlig del af den fest, der bliver holdt på scenen, hvilket har været rød tråd gennem alle de 20 år, Sømændene har spillet koncerter i landet, fortæller Danni Boysen.

I de kommende uger udkommer det første nye album med svenske ABBA i fire årtier.

- dem får vi nu nok ikke på scenen, selvom det ville være et scoop. I stedet kommer ABBA-CZ, der er et fantastisk ABBA-tribute-band, der spiller alle de gamle elskede klassikere, fortæller Danni Boysen.

Begrænset antal billetter med rabat
Billetsalget starter fredag den 29. oktober 2021 kl. 10.00, hvor der bliver mulighed for at købe et begrænset antal billetter, der gælder hele dagen, til kun 395 kroner. Prisen stiger til 495 kroner per styk fra mandag den 1. november 2021 kl. 10.00.

Billetter til solokoncerten med Anders Blichfeldt sælges på www.furbryghus.dk, hvor man også kan finde yderligere informationer.

Yderligere informationer:
Danni Boysen, Fur Bryghus, tlf. 97 59 30 60

Til toppen