Menu

Yngre med årene – et foredrag på Fur Museum 12. oktober 2021

Yngre med årene – et foredrag på Fur Museum 12. oktober 2021

Du kan komme til et universitetsforedrag, hvor overlæge Bente Klarlund Pedersen fortæller om den forskning, der viser, at din livsstil og livsindstilling i høj grad bestemmer, om du vil dø som en syg 80-årig eller som en rask 90-årig.

Foredraget bliver livestreamet fra Aarhus Universitet, der har fået støtte fra Carlsberg Fonden til at afholde en serie af offentlige foredrag. Museum Salling, Fur Museum og arbejdsgruppen Fur Foredrag indgår i det samarbejde, der gør det muligt at vise foredraget på Fur.

Du får mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Du kan stille spørgsmål til foredragsholderen og efterfølgende læse svarene på nettet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  Foredragene bliver IKKE offentlig tilgængelig på nettet efterfølgende. Det er altså kun tirsdag den 12. oktober, at du kan opleve foredraget Yngre med årene.

Der er gratis adgang til Fur Museum, hvor John Brinch Bertelsen åbner dørene til den nye velkomsthal kl. 18.40. Kirsten Høgh står for teknikken. Du ser foredraget på museets nye storskærm. Både billedet og lyden er i topkvalitet. og Foredraget begynder kl. 19.00 og varer til kl. ca. 21.00 med 20 minutters pause undervejs. Der kan købes drikkevarer til rimelige priser.

Færgen til Fur er gratis. Og deltagere fra fastlandet er velkomne.

Der kommer flere foredrag på Fur Museum i løbet af efteråret:

Tirsdag 26/10 2021 Pandemier i de sidste 200 år.

Tirsdag 09/11 2021 Den indre kerne.

Tirsdag 23/11 2021 Vores cellers saltbalance.
 

Yderligere information:

Museumsinspektør John Brinch Bertelsen, Fur Museum.
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 99 15 69 33.

 

Til toppen