Menu

To projekter på Fur har fået tilskud fra Landsbyudvalget

To projekter på Fur har fået tilskud fra Landsbyudvalget

Skive Kommunes Landsbyudvalg har netop behandlet ansøgninger og givet støtte til seks projekter De to er på Fur:

• Renovering af rekreativt område ved Glyngøre Havn – 200.000 kr.
• Tidsrejse for børn ved bondegården Det Lille Land (Fur Museum) – 95.000 kr.
• Forbedring af Åndehullet i Selde – 59.890 kr.
• Pumptrack ved Fur Væksthus – 75.000 kr.
• Shelter ved Road Runners’ klubhus i Glyngøre – 25.000 kr.
• Skoven i byen – byen i skoven – 22.500 kr.

Derudover anbefalede Landsbyudvalget tilskud fra Fundraisingpuljen på 98.687,50 kr. til Søby-Højslev og Dommerby Borgerforening. Midlerne skal benyttes til fondsscreening, udvikling af projektkatalog og udarbejdelse af fondsansøgninger i forbindelse med fælles udviklingsproces i de tre bysamfund.

Landsbyudvalget fremhæver to af de støttede projekter for deres nytænkning og relevans i forhold til Landdistriktspolitikken:

Det ene projekt er renovering af rekreativt område ved Glyngøre Havn
Det andet er:

Pumptrack ved Fur Væksthus

Projektet fremhæves, fordi det er kommunens første pumptrack uden for Skive by. Pumptrack en cykelsport, hvor udøverne får trænet deres balanceevne og generelle færdigheder ved at ”pumpe” cyklen gennem banen, som består af bump og sving, helt uden at træde i pedalerne. Det er en sport i vækst og måske starten på en ny trend.

Landsbyudvalget mødes næste gang 2. december 2021. Der er 386.464 kroner i rest i Landsbypuljen 2021.

Hvis du har et projekt på Fur, som du overvejer at søge finansiering til, så er du velkommen til at kontakte formanden for Fur Udviklingsråd (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). Han hjælper gerne med sparring omkring ansøgningen. Det gælder også ansøgninger til Landdistriktspuljens Ø-støtte og til LAG Småøer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen