Menu

Foreningen Fur Kunst inviterer til sommerudstilling i Fur forsamlingshus

  • Skrevet af 
Foreningen Fur Kunst inviterer til sommerudstilling i Fur forsamlingshus

Foreningen Fur Kunst inviterer til sommerudstilling i Fur forsamlingshus, fra søndag den 11. juli til søndag den 01.august. Alle dage er udstillingen åbent fra kl. 13-17.

Søndag den 11. juli, kl. 14 holdes der fernisering i forsamlingshuset.

Om udstillingen: Udstillingen er en præsentationsudstillling, hvor kunstnere, som er medlem af Furkunst.dk kan vise, hvad de står for. Altså en appetitvækker, hvor publikum kan få et indtryk af, hvad den enkelte kunstner har at byde på; en fin reklame for eget galleri/værksted. Der er mange spændende værker fra forskellige kunstnere at se i udstillingen. I år er der mange kunstnere og nogen af dem, har aldrig før udstillet deres kunst i sommerudstillingen. Hver dag sidder en af kunstnere i udstillingen i åbningstiden.  Der er mulighed for at spørge ind til værkerne og der er salg af mange af kunstværkerne. Det fremgår af hvert enkelt kunstners plads i udstillingen.

Som altid er der gratis entré til udstillingen. Også i år er der mulighed for at støtte foreningen, ved at købe lodder til vores amerikansk lotteri. Gaverne er sponsoreret fra de medvirkende kunstnere og erhvervsfolk fra øen. Tusind tak til alle vores sponsorer.  Lodder til lotteri er til salg, så længe der er lodder tilbage.

Traditionen tro inviterer vi også til sommerkoncert søndag aften, kl.19 i Fur Kirke. Musiker Søren Ipland, som for nylig er flyttet fra Aarhus til Fur, optræder solo denne aften.

Informationer til koncerten finder du på Fur Kunst hjemmeside: www.furkunst.dk. Der er begrænsede antal pladser og tilmeldingen er nødvendigt til Lasse per mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Med sommerlige hilsen og på vegne af Fur Kunst bestyrelse
Ute Wagner

Til toppen