Menu

Sct. Hansaften hos Niels Thise

Sct. Hansaften hos Niels Thise

Onsdag aften d.23. juni, havde vi en pragtfuld aften hos Anne-Grethe og Niels Thise, da de som sædvanligt, indbød Furs befolkning til en vidunderlig aften i deres dejlige gyde, hvor vi var forsamlede en masse mennesker, som rigtig hyggede os i det gode vejr.

Til alle vores store sorg, fortalte Niels, at han nu havde solgt gården, som var hans fødehjem, og at de flytter ned i deres hus på Dalagervej, så nu bliver der ikke holdt flere Sct. Hans aftener hos dem, og det er vi alle sammen meget kede af.

Aftenen begyndte, efter at Niels havde budt velkommen, med at aftenens taler, Stefan Frøkjær Jensen holdt en fantastisk god båltale, efter først at have sunget,:"jeg løfter op til Gud min sang", og endnu een sang, inden han talte.

Efter hans vidunderlige tale, tændte Niels Thise et dejligt bål, uden at vi så nogle hekse flyve afsted til Bloksbjerg, og mens bålet brændte, sang vi nogle midsommersange fra et omdelt sangblad. Imens havde Niels og Vagn Eigil fået gang i grillen, og serverede grillpølser og brød, med tilhørende sennep og ketchup for os.

Aftenen sluttede sluttede med, at vi fik kaffe og kage i deres maskinhus.

Det var en dejlig aften.

Til toppen