Menu

Magtfulde mikrober, der gavner dig – et offentligt foredrag på Fur Friskole den 18. maj 2021

Magtfulde mikrober, der gavner dig – et offentligt foredrag på Fur Friskole den 18. maj 2021

Alle er velkomne til at deltage i det livestreamede foredrag fra Aarhus Universitet. Alle skal fremvise gyldigt coronapas for at komme ind.
Det er professor i genomforskning, Oluf Borbye Pedersen, der fortæller. Du kan blive klogere, på den nyeste forskning om de svampe, bakterier og vira, der lever på og i os alle livet igennem. De styrker vores modstandskraft mod farlige mikrober, beskytter os mod kroniske sygdomme og   påvirker vores hjerner og stofskifte positivt.

Foredraget bliver livestreamet fra Aarhus Universitet, der har fået støtte fra Carlsberg Fonden til at afholde en serie af offentlige foredrag.  

Du får mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Du kan stille spørgsmål til foredragsholderen og efterfølgende læse svarene på nettet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  Foredragene bliver IKKE offentlig tilgængelig på nettet efterfølgende. Det er altså kun tirsdag den 18. maj at du kan få mere viden om de magtfulde mikrober.

Arbejdsgruppen Fur Foredrag, Fur Friskole og Fur Museum indgår i det samarbejde, der gør det muligt at vise foredraget på Fur.
Der er gratis adgang til Fur Friskoles aula, hvor dørene åbner kl. 18.40. Foredraget begynder kl. 19.00 og varer til kl. ca. 21.00 med 20 minutters pause undervejs. Der kan købes drikkevarer til rimelige priser.
Deltagere, der kommer fra fastlandet, kan få færgebilletten refunderet. Det kræver forhåndstilmelding til Thea Cox på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så klarer Thea det praktiske.

 

Yderligere information:

Thea Cox, arbejdsgruppe Fur Foredrag
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Museumsinspektør John Brinch Bertelsen, Fur Museum.
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 99 15 69 33.

Til toppen