Menu

Påsken på Ældrecenteret

Påsken på Ældrecenteret

Det er længe siden, jeg er kommet med et indslag, da der ikke har været så meget at skrive om, på grund af alt det nedlukning. Men nu synes jeg, det er værd at berette lidt om, hvordan jeg har oplevet vinteren her på ældrecenteret.

Det har glædet mig meget, at kirkens døre har været åbne hele tiden, både i julen og nu påsken, ganske vist med lidt reduktion af deltagerne, så vi nok har kunnet få vores åndelige sult tilfredsstillet, og i radio- og tv.gudstjeneste er vi heller ikke blevet snydt, selv om det er mærkeligt, at se en tom kirkesal, hvor der kun er betjeningen.

Her på ældrecenteret har vi haft vores 2 gange om måneden, kun for beboerne, og det har vi savnet lidt, at folk udefra ikke måtte komme med til det. Jeg håber, at det snart må blive anderledes.

Jeg har været til Gudstjeneste alle dage i påsken, og i dag d.6. april har vi haft det her, med vor dejlige præst Rikke Hvarregård Andersen som taler, og Margit fra Glyngøre som kordegn, samt en ny organist fra Roslev, som jeg ikke ved, hvad hedder, men spille det kunne han.

Vi har også alle beboere på Fur og ældrecenteret fået urtepotte med 3 påskelilje løg, fra kirken og menighedsrådet, som nu er udplantet. Det varmer om hjertet

Til toppen