Menu

Smagen af Fur

Smagen af Fur

Siden vi flyttede til Fur i marts 2020 har Corona haft indflydelse på vores planer og ønsker om at blive selvstændige med Fur Event. Vi har fået en god modtagelse og spændende forespørgsler fra både furboer og turister. Og vi glæder os til at fortsætte Fur Event.

I uge 42 havde vi planlagt 11 events, men grundet restriktioner blev størstedelen aflyst. Usikkerheden grundet Corona blev samtidig startskuddet til en fødevarevirksomhed, hvor forsamlingsforbud og nedlukninger ikke påvirker i så høj grad.

Vi har fået godkendt faciliteter til produktion af lokale specialiteter, så nu er vi klar til at dele nyheden!

I Smagen af Fur producerer vi lokale specialiteter, hvoraf hovedvægten af råvarerne er lokale, som mange furboer har sagt ja til at bidrage med, når disse er i sæson. Vi er jer alle dybt taknemmelige og glæder os til at besøge jer og jeres haver.

Vi har i år hentet den fineste grønkål og honning på Fur. Og snart også ramsløg. Andre råvarer kan vi ikke få lokalt i første omgang, da vi kun lige er blevet registreret som fødevarevirksomhed. Vi skal bruge det første år på at udvikle produkter, producere i takt med at afgrøder bliver modne og fylde et lager, så vi kan bruge Fur råvarer i større omfang næste år. De råvarer vi ikke kan få fra Fur endnu er nøje udvalgt som foreløbig alternativ.

Produkterne kan købes direkte fra os og hos Fur Turistinformation. I løbet af sommeren kan produkter og andet godt købes fra vores salgsvogn, som bliver at finde på Fur.

Vi glæder os til at komme i gang. Vi laver i forbindelse med produktionerne et opslag på vores Facebook side Smagen af Fur. Følg linket, og synes godt om, så du ikke går glip af vores nyheder og muligheden for at bestille lokale specialiteter.

Link til Facebook: https://www.facebook.com/smagenaffur

Vi glæder os meget til år 2021, og håber på bedre tider.


De bedste hilsner / Best regards

Kenneth Andersen
Indehaver / Owner
Mobil +45 2894 2895Smagen af Fur
Søndergårdevej 26, 7884 Fur
CVR: 40125876
Web: 
www.facebook.com/smagen-af-fur

Senest ændretSøndag, 28 marts 2021 22:13
Til toppen