Menu

Høst gudstjeneste og efterfølgende indvielse af pastor Rikke i Forsamlingshuset

Høst gudstjeneste og efterfølgende indvielse af pastor Rikke i Forsamlingshuset

Vi har i dag, søndag d. 27-september haft en begivenhed dag, her på Fur ,idet vi først havde høstfest i kirken uden børn, og medbragte gaver, som de plejer at holde auktion over, ved kaffen på ældrecenteret, men det kunne vi ikke gøre i år, på grund af corona situationen.
gudstjenesten varede da også kort., men vi fik da sunget et par tradiotinelle høstsalmer.

Eftre Gudstjenesten tog vi til kaffe og alle tiders kagebord, som Søren på Regitzetsminde og menighedsrådet stod bag.Det lignede Sønderjydsk kagebord, idet der var ikke mindre end 17 forskellige slags kage. Det gjaldt også her, som alle andre steder, at vi kun måtte være 50 deltagere, og derfor stod tinna Bro og talte os op, men det kom vi nu ikke helt op på.

Knud Erik Lykke ledede arangementet, og fortalte om deres besvær med ansættelsen af Rikke, som gik forbavsende hurtigt,men p.g.a. af coronakrisen, og de efterfølgende restriksioner, kunne vi først give hende en ordentlig velkomst nu.

Hun tog også selv ordet,og fortalte, hvor meget hun havde glædet sig til at blive præst for Furboerne, og håbede, vi ville blive glade for hende. Som sædvanlig sluttede dagen med bort aktionering af nogle skønne buketter og blomster,så lidt penge kom der da ind til forskellige godgørende formål, og vi havde haft en dejlig eftermiddag.

Til toppen