Menu

Kom til universitetsforedrag på Fur Museum

Kom til universitetsforedrag på Fur Museum

I løbet af foråret 2020 livestreames syv forskellige offentlige foredrag fra Aarhus Universitet og foredragene kan ses på Fur Museum. Museumsinspektør John Brinch Bertelsen fortæller: ”Så er vi klar til en ny sæson, hvor man kan opleve foredrag, der sendes direkte fra Aarhus Universitet til mere end 200 værtssteder rundt om i Danmark, Nordslesvig, på Færøerne og Grønland. Erfaringerne fra sidste år er så gode, at vi fortsætter igen i år så vi kan være med til at sprede endnu mere spændende viden.

Jeg vil gerne sige tak til Thea Cox og Henk van der Weijden, der fik sat gang i det hele. Det har været til stor glæde for mange - ikke kun fra Fur, men også fra Selde og Roslev. "Thea Cox fortsætter: ”Deltagere, der kommer til foredragene fra fastlandet, kan få refunderet udgiften til færgen. De skal blot tilmelde sig ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så klarer jeg det praktiske.”

Foredragene begynder kl. 19.00 præcist og slutter kl. 21.00.
Der er 20 minutters pause i foredraget og opfølgende spørgsmål bagefter.
Der kan købes drikkevarer og hjemmebag til overkommelige priser.

Fur Museum åbner dørene kl. 18.40.

Der er gratis adgang til foredragslokalet.

Læs mere om foredragene på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Her er programmet for foråret 2020:
Tirsdag 04/02 2020: Einsteins relativitetsteori.
Tirsdag den 18/02 2020: Kvantecomputeren.
Tirsdag 03/03 2020: Det er bare en virus.
Tirsdag den 10/03 2020: Fremtidens natur.
Tirsdag 31/03 2020: Dybhavet - nyt fra en ukendt verden.
Tirsdag 14/04 2020: Ig NobelPrize: first laugh,then think. Sprog (på engelsk).
Tirsdag 21/04 2020: Rask og glad - tak dine unikke mikrober.

Yderligere information:
Thea Cox, arbejdsgruppe Fur Foredrag. E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Museumsinspektør John Brinch Bertelsen, Fur Museum. E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 99 15 69 33.

Til toppen