Menu

Stillingsopslag: Turisme-medarbejder i tidsbegrænset stilling

  • Skrevet af 
Stillingsopslag: Turisme-medarbejder i tidsbegrænset stilling

Fur, den 24. november 2019
 

Turisme-medarbejder i tidsbegrænset stilling

Med arbejdsplads på Fur søger Fursund Turistforening en medarbejder på gns. 25 timer/ugentligt fra 1. januar - 31. august 2020 til bemanding af Fursund Turistinformation.

Turismen i Danmark er i øjeblikket i kolossal forandring, så du skal være med til at forberede og tilpasse Fursund turistinformation, når turismen fra 1. juni 2020 overgår til tværkommunale destinationsselskaber.  

Opgaverne består desuden i betjening af glade feriegæster, som søger information om deres ophold på Fur. Ud over varetagelse af turistinformationens kommercielle aktiviteter samt markedsføring, skal du kunne vedligeholde digitale medier og platforme samt have fokus på at overgå til digital onlinebooking og administration af udlejningshuse samt udlejning af cykler.

Du har sans for detaljen, kan arbejde selvstændig og struktureret, behersker engelsk og tysk foruden dansk, og har et naturligt flair for IT og digitalisering.

Vi tilbyder et job på en lille arbejdsplads i et uformelt miljø, hvor du i dagligdagen kommer i kontakt med mange mennesker. Med reference til bestyrelsen, vil du oftest skulle planlægge din egen arbejdsdag inden for turistinformationens åbningstid. Vagter i weekends, helligdage og højsæson må derfor påregnes.  

Samtaler afholdes løbende, og kortfattet ansøgning sendes på mail til foreningens formand Brian Sørensen Bugge: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

For yderligere spørgsmål, kontakt:

Brian Sørensen Bugge, mob. 61701214

Senest ændretOnsdag, 27 November 2019 07:17
Til toppen