Menu

Hestenes Dag

  • Skrevet af 

Lørdag den 2. august er det hestenes dag. Det bliver blandt andet fejret i Skive Trav & Rideklub og fra Fur Rideklub deltager 5 hjælpere og 2 – 4 heste. FurNyt har besøgt Lis Pilgaard i Nr. Debel, hvis datter Metine er en af deltagerne

Lørdag den 2. august er det hestenes dag. Det bliver blandt andet fejret i Skive Trav & Rideklub og fra Fur Rideklub deltager 5 hjælpere og 2 – 4 heste. FurNyt har besøgt Lis Pilgaard i Nr. Debel, hvis datter Metine er en af deltagerne.

I den anledning blive den 8-årige Patrick vækket af sin middagssøvn, så den kan vise lidt af, hvad Metine har lært den. Det foregår på en mark lige over for familiens hus.
Først løber Patrick rundt om Metine, men ved små tegn får hun til sidst hesten til at følge sig. Lis fortæller, at de bruger ”join up”, som er en gammel metode til at kommunikere med en hest på, så den til sidst lærer at følge rytteren. At dømme efter Patricks adfærd, så har den været meget lærenem.
Den er både en god dressur- og  springhest og har  allerede været med i mange konkurrencer og sammen med Metine klaret sig rigtigt godt i de høje klasser.

Lis Pilgaard vil i den forbindelse gerne slå et slag for Fur Rideklub. Skal det lykkes at sikre klubbens eksistens fremover, så er det nødvendigt med ny medlemstilgang inden for en overskuelig fremtid. Så hun håber meget på, at enten folk på Fur vil støtte op om klubben, eller at tilflyttere kan tilføre den nyt blod.
Måske er der allerede noget på vej. Den udsendte havde taget sin datter Dagmar med, og hun var efter at have prøvet at sidde på en rigtig hest overbevist om, at sådan en skulle hun have! 

Men lørdag den 2. august er der mulighed for at tage til Skive og opleve Metine og Patrick på ”Hestenes Dag”. Om programmet hedder det:

Hestenes Dag den 2. august 2008 kl. 13.00 - 18.00

Få en fantastisk oplevelse med opvisninger, når Skive Trav og Skive Rideklub slår dørene op for hesteelskere i alle afskygninger den første lørdag i august. Det kommer til at vrimle med heste, og der vil være salgsboder. Oplev bl.a. Danmarks bedste amatørkuske og dygtige dressurheste. Mød islandske heste og hestespand i fuld fart. Se spændende og lærerig opvisning i hesteleg og meget, meget mere…

Gratis entré

Sted: Skive Trav & Skive Rideklub

27.07.2008
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


Til toppen