Menu

Stor utilfredshed med El-firmaet "velkommen"

Dette for at advare andre mod at lade sig fuppe af El-firmaet "Velkommen", som jeg er blevet det.

Jeg har altid haft "Energimidt" som strømleverandør" og været godt tilfreds med dem, men så skete det en søndag aften omkring 1. maj, at jeg blev ringet op af en meget uforskammet sælger, der prøvede at overbevise mig om, at det var bedre for mig at aftage deres produkter, da det var meget billigere.     

Han ringede mig op 3 gange samme aften, og selv om jeg protesterede vildt, var jeg så dum at give ham mine bankoplysninger  og det fortrød jeg bittert  da jeg opdagede  at han allerede samme aften havde hævet 438,59 kr. på min konto.

Jeg kontaktede med det samme min bank, og fik lavet nye konto nr. så de ikke skulle kunne gøre det mere, men alligevel havde de hævet 1395,02 kr. på min konto d. 2/9, og da jeg ringede dem op og brokkede mig over det, fik jeg at vide, at der var et ½ års bindingsperiode, som jeg skulle betale for.
jeg fik en opkrævning  næstefter på 851,08 over inkasso, som jeg betalte. Da jeg brokkede mig, fik jeg at vide, at de 347kr. var for strøm, resten var inkassogebyr.
Igen d.9/9 fik jeg en opkrævning på 691,83 kr., hvoraf de 189.kr. var for bredbåndsforbindelse, og resten var til Inkasso.
Jeg har ringet til dem flere gange og brokket mig over deres meningsløse regninger og fået at vide, at nu skyldte jeg dem ikke mere, men så alligevel kom der en ny regning på 691,83 kr her den 7/10.

Det lykkedes mig at få Energimidt tilbage som strømleverandør d.6/7, og derfor var der kun 1½ md., fra d. 15/5 -6/7, jeg fik strøm fra "Velkommen", og det synes jeg er skrapt, da det alt i alt blev til :3376,44kr. for 1½ måneds strømforbrug.

Jeg synes ikke, sådan et fupfirma skal have lov til at forblive ustraffet for sådan  en opførsel, og jeg har ved min advokats hjælp tænkt mig at retsforfølge dem, da deres fremgangsmåde er dybt ulovligt.

Derfor er meningen med dette brev at advare andre mod at komme i kløerne på dette fupfirma.

Erik Th. Nielsen.


Til toppen