Logo
Udskriv denne side

Lusangis medarbejderudflugt 2019

Lusangis medarbejderudflugt 2019

Tirsdag d. 10.september havde vi vores årlige medarbejderudflugt, og denne gang var vi på Mors, for at gøre den usikker.

Vi var 14 medarbejdere, der tog af sted i 4 biler med 09.00 færgen.

Vi kørte direkte til Karby, hvor vi holdt ind og fik vores kaffe og medbragte snitter i et lille skovkirke hus, som tilhørte præstegården, som nu stod tomt
Det lignede et gammelt hønsehus, men var nu indrette til kirkelige formål.Herfra tog vi op i kirken, som var en utrolig flot kirke, som stammede fra 1100 tallet.
Her var Ellys fætter Finn Olesen kirkebetjent, og han gav en rigtig god orientering om kirken og dens historie. Vi fik også hilst på Stedets præst, som hed  Kristian Bergward. Han fortalte, at han var enepræst i 6 kirker på Sydmors, men at menigheden flytter med uanset, hvilken af kirkerne, der bliver benyttet.
Derfra kørte vi til Tæbring kirke, som han også var præst ved.
Den var ikke ret stor men meget køn.

Dernæst kørte vi ad de små slyngede veje til Bjergby, hvor Eva Gamm havde et Orangeri og Kaffehus samt Loppemarked.
Hun havde i et par år været forpagter på Fur Strandhotel og ville gerne have købt det, men de kunne ikke blive enige om prisen, så hun rejste til bage til sit sted på Mors, som hun havde ejet i 25 år, og indrettede det som galleri med en masse ting og sager, som hun solgte.
Hun havde opført en tilbygning, hvor vi fik en dejlig middag serveret.
Som hjælp havde hun Ellen Johanne Jacobsen, som havde boet på Fur, og været gift med Jørgen Jacobsen, der var driftsleder på Skamol.
Hun havde vel nok mange flotte ting til salg, især var der mange flotte malerier, så det gav lyst til at komme på besøg igen der oppe, en anden gang. Det var en pragtfuld oplevelse at besøge Eva Gamm.

Vi kørte på mange af de små og snørklede veje på Mors og kom hjem igen med 16.00 færgen.

Det regnede kraftigt da vi tog af sted, men holdt heldigvis op igen, inden vi kom til Mors, så vi fik alligevel en god tur ud af det.

furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.