Logo
Udskriv denne side

Sommerudstilling og Sommerkoncert

Sommerudstilling og Sommerkoncert

Også i år afholder Furkunst.dk Sommerudstilling i Forsamlingshuset og i samarbejde med Fur Menighedsråd afholdes en sommerkoncert om aftenen i Fur Kirke.

Furkunst.dk har fernisering på den traditionsrige Sommerudstilling i Fur Forsamlingshus d. 14. juli kl. 14-17.  Det vil som sædvanligt være en præsentationsudstilling, hvor medlemmer af Furkunst.dk kan vise lidt af deres arbejde og forhåbentligt give os lyst til at besøge kunstnerne og gallerierne og se mere. Traditionen tro vil der i forbindelse med ferniseringen være velkomsttale og lidt godt til ganen, ligesom det meget populære lotteri over de mange gaver, som doneres af kunstnere og virksomheder på øen, vil blive afholdt.

Det er tradition, at Furkunst.dk ved sommerudstillingen i Forsamlingshuset inviterer en kendt kunstner, som også er musiker, til at udstille i ”sit eget” lokale i Forsamlingshuset. I år er valget faldet på Tine Lilholt – af mange nok bedre kendt som musiker og mangeårigt medlem af Lars Lilholt Band. Men Tine Lilholt er også en spændende kunstmaler med et meget personligt udtryk, som Furkunst.dk glæder sig meget til at præsentere i forsamlingshusets lille sal.

Det er også en tradition, at kunstneren afholder koncert i kirken efter ferniseringen. I år er der lagt op til en spændende og anderledes kunstnerisk og musikalsk oplevelse, når Tine Lilholt sammen med sin mand om aftenen byder indenfor i Fur Kirke til koncert.

Siden Tine Lilholt i 2007 forlod Lars Lilholt Band efter 23 år som fløjtenist, harpenist m.m., har hun helliget sig sin egen musik og sine malerier. Det har udviklet sig til en helt ny kunstform, nemlig: ”MUSIK – MALERIET”. Det vil sige, at et maleri får tilkomponeret et stykke musik, som beskriver stemningen og udtrykket i billedet.
Hendes mand - Klaus Thrane – er en af Danmarks absolut bedste og mest erfarne trommeslagere. Han har efter 28 år som trommeslager i Lars Lilholt Band, frisat sig selv. Han har produceret ”DREAMSCAPES”, som er den DVD/CD, som er grundlaget for koncerten om aftenen i kirken.

De to meget erfarne musikere, tager med sikker hånd tilhørerne med på en intens og meget givende aften med nærvær, musikalitet, humor og en hel del livserfaring som ingredienser.

Koncerten afholdes i Fur Kirke søndag d. 14. juli kl. 19 og der vil være en beskeden entre på 90 kr. Billetter kan bestilles via mail hos Furkunst.dk´s næstformand Lasse Højgaard eller købes ved indgangen. Lasses mailadresse er: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.