Menu

Nye naboer - mere øliv - Godt i gang med bosætning

Nye naboer - mere øliv - Godt i gang med bosætning

Småøernes fælles bosætningsprojekt Nye naboer – mere øliv, der startede i september med ansættelsen af Anja Bech Knudsen som bosætningskonsulent, er nu kommet godt i gang.

Projektets første indsats var at etablere et bosætningsnetværk med beboerforeninger fra syv øer (Anholt, Endelave, Strynø, Femø, Omø, Sejerø og Aarø). Øboere herfra har deltaget i projektets første workshop i oktober, og arbejder videre med indsatsen hjemme på øerne, frem mod næste workshop i marts.

Projektets næste indsats, som vi kalder ’Matchmaking’, er godt på vej: Her vil vi formidle kontakt mellem landmænd/fødevareproducenter, der ønsker at sælge eller bortforpagte deres ø-virksomhed, og potentielle øboere, der ønsker at afprøve livet som selvstændig erhvervsdrivende.  I løbet af det næste halve år kortlægger vi hvilke landmænd/fødevareproducenter, der ønsker at deltage, og markedsfører indsatsen for at finde potentielle iværksættere, nye forpagtere eller købere til virksomhederne.
Har du interesse i denne indsats, så kontakt vores bosætningskonsulent Anja på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.  31 51 62 51

Læs mere om projektet og se presseomtale her: https://danske-smaaoer.dk/nyheder/4759/
Nye naboer- mere øliv gennemføres i et tæt partnerskab mellem Sammenslutningen af Danske Småøer og LAG Småøerne.

Presseomtaler

Januar 2019:

Til toppen