Menu

FurNyts journalist går på pension – en epoke slutter og en ny begynder

FurNyts journalist går på pension – en epoke slutter og en ny begynder

Tak for indsatsen til Knud Peder Jensen, der har været FurNyts udsendte journalist siden hjemmesidens start.

Siden 2006 har Knud Peder Jensen skrevet i hundredvis af artikler til FurNyt og lavet mere end 150 film. Gennem 13 år har han skildret livet på Fur. Firmaportrætter og personinterview, store og små begivenheder eller dagligliv og højtidsstunder. Intet har været for stort og intet for småt. I mange af artiklerne har KP vinklet fortællingen med en underfundig humor, der efterlader læseren med et smil om læberne. Det er de færreste, der kan skrive på den måde, men i tilfældet Knud Peder slår fortællerevnen og det positive livssyn så kraftig igennem, at den humoristiske vinkel nærmest er blevet hans signatur.

Knud Peder gik på pension fra FurNyt med udgangen af 2018. FurNyts udsendte, som han selv har betegnet sig, bliver hjemmegående. Han vil gerne kunne fordybe sig endnu mere i skriveriet og er i fuld gang med den næste bog. Vi ønsker ham held og lykke.

Hvordan erstatter man sådan en journalist på FurNyt? Svaret er enkelt: Det kan man ikke. Det er en epoke, der slutter – men en ny begynder.

Knud Peders afløser bliver ikke en person, men en hel redaktionsgruppe, der består af FurNyts bestyrelse, styregruppe og webmaster. Gruppen mødes sidste onsdag i hver måned og aftaler, hvad der bør dækkes frem mod næste møde. En enkelt journalist afløses nu af en hel gruppe af frivillige skribenter.

Knud Peder glider heldigvis også ind i kredsen af frivillige skribenter, idet han fremover af og til vil bidrage med videofilm til FurNyt. Det sker helt på frivillig basis uden at skulle stå til rådighed syv dage om ugen. Vi glæder os alle over, at Knud Peder ikke slipper FurNyt helt.

Med omstruktureringen træder FurNyt ind i den nye epoke, der vil sikre en fortsat tilgang af nye artikler til hjemmesiden.

FurNyts bestyrelse, styregruppe og webmaster ønsker KP held og lykke fremover og takker for indsatsen!

Til toppen