Menu

Invitation til Åbent Hus

Invitation til Åbent Hus

Lørdag den 19. januar fra kl. 14-16 kan du se den renoverede gymnastiksal og de nye mødelokaler i den tidligere pedellejlighed/SFO.

Da den kommunale skole på Fur blev nedlagt, købte Foreningen Fur Væksthus i 2014 bygningerne, så Fur kunne fastholde nogle basale funktioner i form af børnehus, friskole, ungdomsklub og gymnastiksal m.m. Fur Væksthus arbejder løbende på at forbedre faciliteterne, og har i 2018 afsluttet to store opgaver:

Den tidligere pedellejlighed/SFO på Madsbadvej 15 er blevet istandsat og indrettet til mødelokale. Arbejdet er gennemført med støtte fra Erhvervsministeriets Landdistriktspulje og Skive Kommunes Landsbypulje.

Den nedslidte gymnastiksal er ligeledes blevet renoveret. I maj 2018 afholdtes en succesfuld auktion. Overskuddet herfra er ubeskåret gået til gymnastiksalen.

Foreningen Fur Brand og Fuur Sparekasses Fonde har også støttet renoveringsarbejderne og Fur Væksthus har afholdt udgifter til egen medfinansiering.

Nu, hvor det hele er afsluttet, vil Fur Væksthus gerne præsentere lokalerne. Der afholdes derfor Åbent Hus lørdag den 19. januar fra kl. 14.00 til 16.00.

Væksthuset byder på en lille forfriskning. Alle er velkomne.

Senest ændretOnsdag, 30 januar 2019 18:33
Til toppen