Menu

Ø-Seminar i Odense om udlejningsboliger, boligselskaber og lejelov - LIVE streaming fra mødet

- følg det på nettet!
Hvornår: Torsdag den 6. december kl. 10-15

Live-stream
Tilmeldingsfristen for at deltage fysisk var den 1. december, men seminaret live-streames via Facebook, så øboere og andre kan følge udsendelsen hjemmefra. Det er ikke nødvendigt selv at have en facebook profil.

Vi opfordrer til at man sætter sig samme i en gruppe og ser seminaret.
Optagelsen af seminaret kan også ses efterfølgende via samme link.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSammenslutningenDanskeSmaaoer%2Fvideos%2F2227942690776836%2F&show_text=0&width=476

Reglerne for udlejning kan være svære at overskue. Og vil man på en ø etablere et boligselskab, der kan opføre lejeboliger, er der en række muligheder, som ligeledes kan være svære at gennemskue.
 
På opfordring fra øboerne, har Sammenslutningen af Danske Småøer derfor arrangeret et seminar om lovgivningen og muligheder for at etablere udlejningsboliger, boligselskaber m.m.

Seminaret henvender sig dels til den private udlejer af lejeboliger (herunder fritidshuse / flexboliger / sommerhuse), og dels til øboere, der går med tanker om at etablere et boligselskab på deres ø

Program mv.
https://danske-smaaoer.dk/nyheder/seminar-om-boligselskaber-og-lejelov/

Yderlig information:
Kontakt bosætningskonsulent Anja Knudsen, projektet, tlf. 31 51 62 51 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  

Til toppen