Menu

Fur Camping har 2 år i træk gjort sig fortjent til Tripadvisors udmærkelsescertifikat

  • Skrevet af 
Fur Camping har 2 år i træk gjort sig fortjent til Tripadvisors udmærkelsescertifikat

FUR, den 2. august 2018 – FUR Camping har i dag offentliggjort, at de har modtaget Udmærkelsescertifikatet fra TripAdvisor®. For ottende år i træk fejres virksomheder, der har fået gode anmeldelser fra rejsende på TripAdvisor i det forløbne år. Modtagere af Udmærkelsescertifikatet omfatter overnatningssteder, restauranter og seværdigheder fra hele verden, som konsekvent har leveret en kundeoplevelse i høj kvalitet.  

”Vi og vores personale er rigtig stolte og meget taknemlige for vores gæsters bedømmelser, som giver os 4,5 ’bobler’ ud af 5 mulige. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at blive ved med at gøre os fortjent til det!”, siger Betina og Brian Bugge, der nu har 9 sæsoner på bagen som værter på FUR Camping. Campingpladsen på Limfjordsøen Fur har nu to år i træk modtaget den flotte anerkendelse fra TripAdvisor – verdens største rejsewebsite – bedømt af gæsterne, og en af opskrifterne til den flotte udmærkelse dedikerer værterne sine medarbejdere:

”Som lille virksomhed, er vi yderst afhængige af hinanden. Der er mange – og forskelligartede arbejdsopgaver - i løbet af en hverdag på en campingplads. ”Ud over campingdelen findes der også en velbesøgt restaurant på pladsen. ”Vi har et godt, ungt og stabilt team – og da vi udøver en værdibaseret ledelsesform, som er ærlig og konsekvent – så får vi hjulene til at køre”, fortæller Brian. ”Vi har samtidig investeret i elektronisk teknologi til planlægningen - som er en naturlig del af det univers, de unge løver navigerer i til hverdag. Samtidig ved vi, hvor vi har hinanden.

”Opskriften på god ledelse er enkel”, siger Brian. ”Vi har nemlig aftalt, at vi holder, hvad vi lover – og vi gør, hvad vi siger”. Ledelsesstilen er dybt inspireret fra Brians fortid som butikschef i fakta-kæden og ikke mindst i Asger Aamunds vise ord: ”Man skal sørge for, at medarbejderne får succes. Så får man det selv!”. Og på campingpladsen understøttes det med et gran salt af humor og godt humør, som ifølge værtsparret, er den allervigtigste ingrediens. Og det er netop den kombination, som FUR Campings gæster nu belønner FUR Camping for, gennem deres anmeldelser på TripAdvisor.

"Det glæder TripAdvisor at kunne præsentere modtagerne af Udmærkelsescertifikatet for 2018, der hædrer virksomheder, som konsekvent har fået rosende omtale og gode vurderinger fra rejsende", udtaler Heather Leisman, underdirektør for branchemarkedsføring hos TripAdvisor. "Denne anerkendelse gør det muligt for os offentligt at hædre virksomheder, der aktivt kommunikerer med kunder og bruger feedback, som kan hjælpe rejsende med trygt at finde og booke den perfekte rejse".

Udmærkelsescertifikatet tager højde for kvaliteten og kvantiteten af anmeldelser fra rejsende på TripAdvisor, samt hvor nye de er, over en periode på 12 måneder. Virksomhederne skal opretholde en overordnet TripAdvisor-vurdering på mindst fire ud af fem bobler, have et minimumsantal af anmeldelser og have været registreret på TripAdvisor i mindst 12 måneder for at være kvalificeret.

Til toppen